Żeberka w coli z wolnowaru

Ilość porcji: 3-5
Czas przygotowania: 15 min
Czas na High: 4H
Czas na Low: 8H
Data dodania: 2021-09-03
Żeberka w coli z wolnowaru

SKŁADNIKI

2 kg żeberek wieprzowych
3 łyżki musztardy gładkiej
płaska łyżka mielonej kolendry
łyżeczka suszonego tymianku
łyżka kuminu mielonego
czubata łyżeczka mielonej słodkiej wędzonej papryki
3 łyżki mąki pszennej
olej do smażenia
łyżeczka soli
płaska łyżeczka mielonego pieprzu czarnego
1 l coli

WYKONANIE

Żeberka potnij wzdłuż kości, natrzyj wszystkimi składnikami poza olejem i colą. Obsmaż na rozgrzanym oleju do złotego koloru. Przełóż do misy wolnowaru i ustaw tryb LOW na 8 godzin. Co 2 godziny całość delikatnie przemieszaj.
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Ocena 
Maria G
2021-12-04

A kiedy mam dodać colę do żeberek? Bo nie ma informacji???

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.