Dip Buffalo Chicken

Ilość porcji: 6+
Czas przygotowania: 10 min
Czas na High: 1,5H
Czas na Low: 3H
Data dodania: 2021-09-13
Dip Buffalo Chicken

SKŁADNIKI

1 kurczak z rożna, rozdrobniony
3 opakowania sera śmietankowego
2 szklanki tartego sera cheddar
3/4 szklanki sosu Buffalo
½ szklanki sosu ranczerskiego
Do podania
1/2 szklanki pokruszonego sera pleśniowego
Świeżo posiekany szczypiorek, do dekoracji
Krojona bagietka
Łodygi selera
Marchewki

WYKONANIE

W dużym wolnowarze połączyć kurczaka, serek śmietankowy, cheddar, sos Buffalo i sos ranczerski.
Gotować na LOW przez 3 godziny lub do momentu, aż wszystko się rozpuści i podgrzeje.
Kiedy będzie gotowe do podania, posypać serem pleśniowym i szczypiorkiem.
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.