Kalafiornica z pomidorami

Ilość porcji: 3-5
Czas przygotowania: 15 min
Czas na High: 1,5 h
Czas na Low: 2,5 h
Data dodania: 2019-09-02
Kalafiornica z pomidorami

SKŁADNIKI

1 duży kalafior
1 cebula posiekana drobną kosteczkę
10 pomidorków koktajlowych pokrojonych w ćwiartki
½ łyżeczki mielonej kurkumy
1 płaska łyżka czarnej soli himalajskiej
Czarny pieprz
2 łyżki posiekanego świeżego szczypiorku
75 ml wody

WYKONANIE

Wszystkie składniki umieść w misie wolnowaru. Pamiętaj aby zerkać, czy nie potrzeba dolać odrobiny wody. Danie jest gotowe kiedy wszystkie składniki są miękkie.
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.