Kanapka z szarpaną wieprzowiną

Ilość porcji: 3-5
Czas przygotowania: 15 min
Czas na High: 3H
Czas na Low: 5H
Data dodania: 2021-07-09
Kanapka z szarpaną wieprzowiną

SKŁADNIKI

½ kg karkówki
2 łyżki sosu Worcester
płaska łyżka słodkiej mielonej papryki
łyżeczka mielonego kuminu
czubata łyżka suszonego tymianku
płaska łyżeczka soli
łyżka musztardy sarepskiej

WYKONANIE

Mięso natrzyj mieszanką z przypraw, sosu i musztardy i najlepiej schowaj na noc do lodówki. Wolnowar rozgrzej i duś 3 godziny w trybie High lub 5 godzin w trybie Low.
Mięso porwij za pomocą dwóch widelców, dopraw sosem BBQ. Serwuj w kanapce z ulubionymi dodatkami.
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.