Rydze w maśle

Ilość porcji: 3-5
Czas przygotowania: 30 min
Czas na High: -
Czas na Low: 3
Data dodania: 2016-09-27
Rydze w maśle

SKŁADNIKI

- rydze 0,8kg świeże,
- cebula 1szt pokrojona w drobną kostkę,
- seler naciowy 2 łodygi drobna kostka,
- natka pietruszki 3 łyżki siekana,
- masło 100g,
- sól do smaku.,
- pieprz do smaku.

WYKONANIE

Rydze przed gotowaniem zamocz w zimnej wodzie na 30min. Po czasie wyciągnij i osusz. Grzyby przełóż do Crock-Pota, następnie dołóż do nich cebulę, masło i selera. Całość dobrze wymieszaj, ustaw program Low na 3h. Przed podaniem dodaj pietruszkę, sól i pieprz.
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.