Zupa gulaszowa z wołowiną i papryką

Ilość porcji: 3-5
Czas przygotowania: 10 min
Czas na High: 4 H
Czas na Low: 6-8H
Data dodania: 2025-01-14
Zupa gulaszowa z wołowiną i papryką

SKŁADNIKI

500 g wołowiny pokrojonej w kostkę
2 papryki czerwona i żółta
3 ziemniaki
1 cebula
2 ząbki czosnku
2 łyżki koncentratu pomidorowego
1 l bulionu wołowego
Przyprawy słodka i ostra papryka, tymianek, liść laurowy, sól, pieprz

WYKONANIE

Podsmaż mięso i cebulę na patelni, przełóż do wolnowaru. Dodaj pokrojone ziemniaki, papryki, czosnek i przyprawy. Zalej bulionem wymieszanym z koncentratem. Gotuj na poziomie LOW przez 6-8 godzin.
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.