Zupa wiśniowa

Ilość porcji: 3-5
Czas przygotowania: 20 min
Czas na High: 1,5
Czas na Low: -
Data dodania: 2017-07-03
Zupa wiśniowa

SKŁADNIKI

wiśnie, 0,5 kg
woda, 1 l
cukier, 3 łyżki
wanilia, ½ laski
śmietana 18%, 2 łyżki

WYKONANIE

Wiśnie wydryluj. Owoce posyp cukrem, dodaj wanilie i zalej litrem wody. Włącz wolnowar Crock-Pot, gotuj na poziomie High przez 1 godzinę i 30 min. Przed podaniem dodaj zahartowaną śmietanę.

Złote myśli
- Smaki dzieciństwa, najmłodsi za nią przepadają.

przepis Darka Kuźniaka
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.