Ciasto brownie

Ilość porcji: 3-5
Czas przygotowania: 15 min
Czas na High: 1,5
Czas na Low: -
Autor: Sylwia M.
Data dodania: 2016-01-29
Ciasto brownie

SKŁADNIKI

- 1 szklanka brązowego cukru
- 1 i 1/2 szklanki wody
- 1/4 szklanki kakao
- 5 szklanek kakaowego biszkoptu w proszku. Mieszanka do przyrządzania biszkoptu do kupienia w sklepach
- 155 g budyniu czekoladowego w proszku
- 1 szklanka groszków czekoladowych do rozpuszczenia lub ewentualnie zwykłej mlecznej czekolady, pokruszonej
- 4 jajka
- 1/4 szklanki roztopionego masła
- 1 szklanka wody

WYKONANIE

- W rondelku połączyć cukier brązowy, 3/4 szklanki wody oraz kakao. Mieszankę zagotuj.
- W misce wymieszaj pozostałe składniki. Składniki z miski przełóż do naczynia Crock-Pot.
- Następnie na wierzch wylej mieszankę rondelka. Nakryj przykrywką i gotuj na poziomie grzania HIGH przez 1,5 godziny.
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.