Zupa serowa

Ilość porcji: 3-5
Czas przygotowania: 10 min
Czas na High: 2
Czas na Low: -
Data dodania: 2016-09-26
Zupa serowa

SKŁADNIKI

- serek topiony śmietankowy 200g,
- ser brie 100g,
- ser camembert 100g,
- parmezan tarty 2 łyżki,
- bulion warzywny 800 ml,
- śmietana 100ml,
- tymianek 3 gałązki,
- natka pietruszki 2 łyżki siekanej.

WYKONANIE

Pokrój sery w drobne kawałki, dodaj śmietanę, tymianek i bulion warzywny.
Ustaw tryb High i gotuj przez 2 godziny.
Przed podaniem zblenduj zupę.
Na koniec dodaj siekaną natkę pietruszki.
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.