Fondue cztery sery

Ilość porcji: 3-5
Czas przygotowania: 15 min
Czas na High: -
Czas na Low: 2
Data dodania: 2016-09-27
Fondue cztery sery

SKŁADNIKI

- serek topiony śmietankowy 200g,
- ser blue 100g,
- ser brie 50g,
- ser mozzarella 1 kulka,
- białe wino 100ml,
- śmietana 36% 100ml,
- pieprz biały do smaku,
- czosnek 2 ząbki,.

WYKONANIE

Wszystkie sery pokrój w drobna kostkę, przełóż do Crock-Pota i zalej białym winem. Do całości dodaj pokrojony w drobną kostkę czosnek i śmietanę. Wymieszaj i ustaw program Low na 2h. Przed podaniem dobrze wymieszaj i dopraw białym pieprzem. Podawaj z pieczywem lub warzywami.
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.