Penne z kurczakiem, pieczarkami i pesto

Ilość porcji: 3-5
Czas przygotowania: 20 min
Czas na High: -
Czas na Low: 2
Data dodania: 2016-09-27
Penne z kurczakiem, pieczarkami i pesto

SKŁADNIKI

- filet z kurczaka 0,5 kg pokrojony w kostkę,
- pieczarki 5szt pokrojona w ćwiartki,
- parmezan 3 łyżki tarty,
- bulion warzywny 150ml,
- pesto 1 łyżka,
- mascarpone 100g,
- makaron penne 300g.

WYKONANIE

Wszystkie składniki prócz parmezanu i makaronu przełóż do Crock-Pota i dobrze wymieszaj. Ustaw program Low 2h. Po upływie czasu dodaj ugotowany wcześniej makaron i tarty parmezan – wymieszaj przed podaniem.
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.