Sos wegetariański do makaronów

Ilość porcji: 3-5
Czas przygotowania: 20 min
Czas na High: -
Czas na Low: 2
Data dodania: 2016-09-27
Sos wegetariański do makaronów

SKŁADNIKI

- kurki 200g,
- groszek zielony 200g mrożony,
- cukinia 1szt pokrojona w kostkę,
- seler naciowy 3szt obrany, pokrojony w kostkę,
- wino białe 100ml,
- serek mascarpone 150g,
- natka pietruszki 3 łyżki siekana,
- pieprz do smaku,
- parmezan 2 łyżki tarty,
- makaron farfalle.

WYKONANIE

Wszystkie składniki prócz parmezanu, makaronu i natki pietruszki przełóż do Crock – Pota. Dokładnie wymieszaj w urządzeniu. Nastaw program na Low 2h. Po upływie czasu dodaj ugotowany wcześniej makaron i tarty parmezan – wymieszaj przed podaniem a następnie udekoruj natką pietruszki.
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.