Łosoś gotowany

Ilość porcji: 3-5
Czas przygotowania: 15 min
Czas na High: -
Czas na Low: 1,5
Data dodania: 2016-09-27
Łosoś gotowany

SKŁADNIKI

- łosoś 4 dzwonki,
- cytryna ½szt sok,
- natka pietruszki pęczek,
- czosnek 2 ząbki pokrojony w plasterki,
- szparagi pęczek obranych i pokrojonych w 3 cm słupki,
- sól ds.,
- bulion warzywny 400ml,
- pieprz biały do smaku.

WYKONANIE

Na spodzie Crock-Pota ułóż pęczek natki pietruszki a na nim dzwonki z łososia. Dodaj czosnek, sok z cytryny, pokrojone szparagi a następnie zalej bulionem warzywnym. Ustaw program Low 1,– 1,5h w zależności od grubości dzwonków z łososia. Przed podaniem dopraw solą i pieprzem.
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Ocena 
Paulina W
2022-07-07

Świetny przepis

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.