Spaghetti z indykiem

Ilość porcji: 3-5
Czas przygotowania: 30 min
Czas na High: -
Czas na Low: 7
Data dodania: 2016-09-27
Spaghetti z indykiem

SKŁADNIKI

- indyk mielony 0,5kh,
- marchew 1szt pokrojona w kostkę,
- cebula 1szt pokrojona w kostkę,
- seler naciowy 2 gałązki pokrojony w kostkę,
- pieczarki 10szt pokrojone w kostkę,
- białe wino 100ml,
- natka pietruszki 3 łyżki posiekana,
- oliwa 100ml,
- sól do smaku.,
- pieprz do smaku,
- czosnek 4 ząbki posiekany,
- pomidory bez skóry 200g puszka,
- makaron 300g.

WYKONANIE

Wszystkie warzywa i grzyby prócz pomidorów przesmaż na oliwie i przerzuć do Crock-Pota. Do urządzenia dołóż także mięso, wino i pomidory. Całość mieszamy i włączamy program Low na 7h. Po upływie czasu dopraw solą, pieprzem i posyp pietruszką. Podawaj z makaronem spaghetti.
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.