3 łyżki oliwy z oliwek extra virgin 1 łyżki startego parmezanu 4 łyżki świeżego rozmarynu, poszatkowane 1 łyżeczka mielonego czosnku 3 umyte ziemniaki ze skórką 1 szklanka marchewek baby 1 cebula, posiekana Sól i pieprz do smaku 1 polędwica wieprzowa około 0,7 kg 2 łyżki pietruszki 2 łyżeczki cebuli w proszku 2 łyżeczki czosnku w proszku 2 łyżeczki soli ¼ szklanki bulionu z wołowiny 2 łyżki oleju roślinnego
WYKONANIE
Włóż cebulę, marchew i ziemniaki do średniej wielkości miski. Dodaj oliwę z oliwek, parmezan, połowę rozmarynu i czosnku. Dodaj sól i pieprz do smaku. Wymieszaj dobrze wszystkie warzywa. Umieść warzywa w wolnowarze Crock-Pot®. Połącz pietruszkę, cebulę w proszku, czosnek w proszku, pozostały rozmaryn i sól w małej misce. Natrzyj polędwiczki wieprzowe przyprawami. Podgrzej olej roślinny na patelni na dużym ogniu. Dodaj polędwiczki wieprzowe i obsmaż je przez 1 do 2 minut z każdej strony. Podgrzej misę Crock-Pota i umieścić w niej smażone polędwiczki na warzywach. Na gorącą patelnię, na której były smażone polędwiczki wlej bulion wołowy i zamieszaj razem z resztkami ze smażenia. Bulion z patelni wlej do wolnowaru Crock-Pot® i przykryj pokrywą. Gotuj na poziomie HIGH 3 godziny i 30 minut lub na poziomie LOW przez 5 godzin, do momentu kiedy polędwiczki wieprzowe i warzywa będą miękkie Po upływie tego czasu, wyjmij polędwiczki na półmisek i odstaw na 10 minut żeby odpoczęły. Następnie pokrój na plastry i podaj z warzywami z wolnowaru z Crock-Pot®. Smacznego
Jest łatwiejszy sposób, aby gotować zdrowe, domowe posiłki, nawet gdy grafik jest pełny. Wolnowar manualny Crockpot® 3,5 litra pomaga stworzyć pyszne posiłki i uprościć dzień.
Crockpot CSC111X to wszechstronny wolnowar o pojemności 3,5 litra, idealny do gotowania dla małych rodzin. Wyposażony w wyjmowaną misę, która nadaje się do użytku na kuchenkach indukcyjnych i gazowych. Zewnętrzna obudowa ze stali nierdzewnej zapewnia trwałość i elegancki wygląd. Urządzenie ułatwia przygotowywanie zdrowych i smacznych posiłków dzięki...
Z cyfrowym wolnowarem Crockpot® można ustawić czas gotowania od 30 minut do 20 godzin, a następnie udać się do pracy, na wycieczkę lub po prostu odpocząć! Bez potrzeby doglądania i mieszania.
Slow cooking jest pyszny, zdrowy i aromatyczny. Wolne gotowanie pozwala na zachowanie większej ilości substancji odżywczych znajdujących się w potrawie.
Czas na pyszny, domowy posiłek, który jest gotowy kiedy chcesz. Z cyfrowym wolnowarem Crockpot® możesz ustawić czas gotowania od 30 minut do 20 godzin, a następnie udać się do pracy, na wycieczkę lub po prostu odpocząć!
Gotowy do pracy, kiedy tego potrzebujesz: idealny dla zapracowanych. Możesz go zaprogramować na 12 godzin w przód (uwzględniając czas gotowania) i za każdym razem cieszyć się profesjonalnie ugotowanym daniem.
Crockpot Turbo Express Multicooker posiada 14 automatycznych funkcji gotowania w 1, w tym tryb super szybki – Turbo, ustawienie, które pozwala przygotować posiłki 40% szybciej*, dzięki czemu mniej czasu spędzisz w kuchni.
Crockpot CSC112X to wszechstronny wolnowar o pojemności 6,5 litra, idealny na rodzinne przyjęcia. Wyposażony w wyjmowaną misę, która nadaje się do użytku na kuchenkach indukcyjnych i gazowych. Obudowa ze stali nierdzewnej zapewnia trwałość i elegancki wygląd.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię.
Proszę się zalogować.