Konfitura z rabarbaru

Ilość porcji: 3-5
Czas przygotowania: 40 min
Czas na High: 2,5
Czas na Low: -
Data dodania: 2017-07-03
Konfitura z rabarbaru

SKŁADNIKI

rabarbar, 8 szt
cukier, 7 łyżek
liście kaffiru, 8 szt

WYKONANIE

Rabarbar obierz ze skóry, odkrój z końców ok 2 cm stwardniałych części. Wszystkie kawałki pokrój w drobną kostkę. Całość przełóż do wolnowaru Crock-Pot, zasyp cukrem i dorzuć liście kaffiru. Włącz na poziom high i trzymaj przez 2 godziny i 20 min.

Złote myśli
- Wyśmienita do mięs i wytrawnych deserów.

przepis Darka Kuźniaka
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.