Gotowana kukurydza

Ilość porcji: 3-5
Czas przygotowania: 5 min
Czas na High: 1,5
Czas na Low: -
Data dodania: 2017-07-03
Gotowana kukurydza

SKŁADNIKI

kukurydza, 3 szt
masło, 100 g
sól, ds.

WYKONANIE

Kukurydzę podziel na cząstki i ustaw pionowo w naczyniu Crock-Pot. Na całość połóż pokrojone w cienkie plastry masło. Przykryj i gotuj na poziomie high przez 1 godzinę i 30 min. Przed podaniem posól do smaku.

Złote myśli
- z wolnowaru wyjdzie najlepsza jaką jadłeś.
- sprawdzi się jako przekąska lub dodatek do mięs z grilla

przepis Darka Kuźniaka
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.