Indyk z marchewką i groszkiem

Ilość porcji: 3-5
Czas przygotowania: 20 min
Czas na High: 2
Czas na Low: -
Data dodania: 2017-07-03
Indyk z marchewką i groszkiem

SKŁADNIKI

indyk, 300 g
marchewka z groszkiem, 400 g
cukier, łyżeczka
masło, 2 łyżki
cytryna, 2 plastry

WYKONANIE

Marchewkę z groszkiem przesyp do urządzenia Crock-Pot. Dodaj umytego i pokrojonego w drobna kostkę indyka. Całość zasyp cukrem, włóż masło i plastry cytryny. Gotuj na poziomie high przez 2 godziny.

Złote myśli
- indyka możesz zastąpić kurczakiem.

przepis Darka Kuźniaka
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.